Onze producten

Ecopoon-4
Ecopoon-6

DUURZAAM LEKKER

ECOLOGISCH BESTEK

Praktisch, duurzaam en heerlijk, het milieuvriendelijke bestek van Ecopoon zal je maaltijden, desserts en koffies verrijken.

Photo des apérettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

HET BEREIK

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Glacette Ecopoon - Cuillère à glace comestible

EETBARE LEPELS

GLACETTE

De Ecopoon glacette is perfect voor al je meeneempleziertjes. Voor zowel zoete lekkernijen (ijs, yoghurt) als hartige lekkernijen (glaasjes). Ecopoon voegt een leuke, speelse en knapperige toets toe aan je lekkernijen.

Touillette Ecopoon - La touillette à café comestible

KOFFIE MOMENT

TOUILLETTES

De Ecopoon Touillette is perfect voor je koffiepauzes. Hij is meer dan 5 minuten hittebestendig en vervangt zowel de lepel als het koekje in je warme dranken. Thuis met je vrienden, op kantoor met je collega's of in een restaurant, Ecopoon geeft je een frisse, milieuvriendelijke touch.

Apérettes Ecopoon - La cuillère apéritive comestible

APERITIEF LEPEL

APÉRETTES

De eetbare aperitieflepel Ecopoon kan gevuld worden met warme (10min) of koude (50min) bereidingen en vergezelt je naar al je evenementen om je aperitief nog specialer te maken. Thuis met je familie en vrienden, of op kantoor met je collega's, Ecopoon is de knapperige innovatie voor je aperitief, zakouski's en buffetten. De aperitieflepel voegt een originele en ecologische toets toe!

Apérettes Ecopoon au romarin - La cuillère apéritive comestible pour vos zakouskis

APERITIEF LEPEL

Apérette rozemarijn

De eetbare rozemarijn-aperitieflepel van Ecopoon kan worden gevuld met warme (10min) of koude (50min) bereidingen en gaat mee naar al je evenementen om je aperitief op te leuken. Thuis met je familie en vrienden of op kantoor met je collega's, Ecopoon is de knapperige innovatie voor je aperitief, zakouskis en buffetten. De aperitieflepel voegt een originele en ecologische toets toe!

Cuillette Ecopoon - La cuillère à dessert comestible

EETBARE LEPELS

CUILLETTE

Van warm (5min) tot koud (50min), de Ecopoon eetbare lepel is de ideale metgezel voor al je gastronomische genoegens. Thuis met je vrienden, op kantoor met je collega's of in een restaurant, Ecopoon voegt een knapperig, milieuvriendelijk tintje toe aan je desserts, ijsjes, koffie en afhaalmaaltijden.

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.

  • Volg ons