Onze producten

Ecopoon-4
Ecopoon-6

DUURZAAM GOED

ECOLOGISCH BESTEK

Praktisch, duurzaam en heerlijk, het milieuvriendelijke bestek van Ecopoon zal je maaltijden, desserts en koffies verrijken.

Photo des apérettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

HET BEREIK

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

EETBARE LEPELS

GLACETTEN

De Ecopoon ice pack is de perfecte metgezel voor al je afhaalpleziertjes. Voor zowel zoete lekkernijen (ijs, yoghurt) als hartige gerechten (glaasjes). Ecopoon geeft een leuke, speelse en knapperige toets aan je proeverijen.

INSTANT CAFÉ

TOUILLETTES

De Ecopoon Speculoos roerstaaf is perfect voor korte koffiepauzes. De lepel is meer dan 5 minuten hittebestendig en vervangt zowel de lepel als het koekje bij je warme dranken. Thuis met je vrienden, op kantoor met je collega's of in het restaurant, Ecopoon geeft je een knapperige, milieuvriendelijke touch!

LEPELS VOOR APERITIEFHAPJES

APÉRETTES

De eetbare aperitieflepel van Ecopoon kan worden gevuld met warme (10min) of koude (50min) bereidingen en kan op elk evenement worden gebruikt om uw aperitief op te waarderen. Thuis met je familie en vrienden, of op kantoor met je collega's, Ecopoon is de knapperige innovatie voor je aperitief, zakouski's en buffetten. De aperitieflepel voegt een originele, milieuvriendelijke toets toe!

LEPELS VOOR APERITIEFHAPJES

ROZEMARIJN SNACKS

De eetbare lepel met rozemarijn van Ecopoon kan worden gevuld met warme (10min) of koude (50min) bereidingen en vergezelt je op elk evenement om je aperitief te versterken. Thuis met je familie en vrienden, of op kantoor met je collega's, Ecopoon is de knapperige innovatie voor je aperitief, zakouski's en buffetten. De aperitieflepel voegt een originele, milieuvriendelijke toets toe!

EETBARE LEPELS

CUILLETTEN

Van warm (5min) tot koud (50min), de Ecopoon eetbare lepel is perfect voor al je fijnproeversgenoegens. Thuis met je vrienden, op kantoor met je collega's of in een restaurant, Ecopoon geeft een knapperig, milieuvriendelijk tintje aan je desserts, ijsjes, koffie en afhaalmaaltijden!

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.

  • Volg ons