Ik ben een...

Particulier

Zin om je bestek anders te gebruiken ? Ontdek Ecopoon ..

Particulier : amis mangeant une glace en pot
Vente à emporter : Glacier
Vente à emporter : Foodtruck

Afhaalrestaurant

Maak de afhaalmaaltijd nog aparter voor je klanten. Ons bestek is niet alleen praktisch en duurzaam, het biedt ook een unieke ervaring. Eet met je lepel! Eet je lepel (bij voorkeur na het eten van je afhaalmaaltijd!); een onbeschrijflijk genot. Bied je klanten dit plezier !

Catering / Evenementen / Feestzaal

Of je nu een evenement organiseert of thuis catering verzorgt, je streeft hetzelfde na: kwaliteit zit in de details. Ontdek hoe Ecopoon eetbaar bestek deze belangrijke momenten voor jouw klanten kan veranderen in een bijna magische ervaring.

Traiteur / Evénementiel
Epicerie / Supérette

Kruidenier /winkelier

Eetbaar bestek is er niet alleen voor evenementen en catering. Voor lokaal geproduceerde, bij uitstek ecologische producten, verdient ons Ecopoon-bestek zijn plaats in de kruidenierswinkel of minimarkt voor particuliere klanten; onze toepassingen zijn zo veelzijdig.

Horeca

Veel hotels en restaurants vertrouwen al op Ecopoon, waarom jij niet? Ons assortiment eetbaar bestek is ideaal voor de meest uiteenlopende toepassingen in uw zaak. Zakouski, dessert, ijs, koffie, thee: er is een Ecopoon-product voor elke gelegenheid!

Horeca : Hotels et restaurants
Gérant d'entreprise

Bedrijf / Facility managers

Ah, het koffiezetapparaat! Als het een camera had, zou het zoveel verhalen kunnen vertellen! En als Ecopoon-lepels de onaangename houten of, erger nog, plastic lepels kunnen vervangen, kan de verrassing van een knapperig koekje dat wordt opgegeten ook veel gespreksstof opleveren.