Ik ben een...

Particulier

Op zoek naar een nieuwe manier om je bestek te gebruiken? Ontdek Ecopoon...

Ecopoon-Particulier
Ecopoon-Glacier
Ecopoon-Foodtruck

Afhaalmaaltijden

Maak van het tijdrovende accessoire van afhaalbestek een must-have voor je klanten. Ons bestek is niet alleen praktisch en extreem slijtvast, maar wat dacht je van de ervaring die het biedt? Eten met je lepel! Een hapje eten (het liefst nadat je je afhaalmaaltijd hebt opgegeten!) is een onbeschrijflijk genot totdat je het hebt ervaren. Doe je klanten dit plezier!

Traiteur / Events

Bij catering aan huis en de organisatie van evenementen draait het allemaal om hetzelfde: kwaliteit zit in de details. Ontdek hoe Ecopoon eetbaar bestek deze belangrijke momenten voor uw klanten kan veranderen in een bijna magische ervaring.

Ecopoon-Event
Ecopoon-Epicerie

Kruidenierswinkel / Mini-markt

Niet alleen op evenementen of in de cateringindustrie is er plaats voor eetbaar bestek. Lokaal gemaakt, een ecologisch verantwoord product bij uitstek, is ons Ecopoon-bestek perfect voor gebruik in je kruidenierswinkel of minimarkt voor je particuliere klanten. En op zoveel afdelingen zijn onze toepassingen zo breed!

Horeca

Veel hotels en restaurants hebben al vertrouwen in Ecopoon, waarom jij niet? Ons assortiment eetbaar bestek is ideaal voor een groot aantal toepassingen in je zaak. Zakouski, dessert, ijs, koffie, thee: er is een Ecopoon-product voor elke gelegenheid!

Ecopoon-Horeca
Ecopoon-Entreprise

Bedrijf

Ah de koffiemachine! Als ze een camera had, zou ze veel praten! En door Ecopoon-lepels te gebruiken ter vervanging van de onaangename houten of, erger nog, plastic lepels, zal de verrassing van een knapperig servies dat gegeten kan worden ook veel gesprekken aanwakkeren.