De voordelen van Ecopoon eetbare lepels voor cateraars

Verander je cateringdiensten met de eetbare lepels van Ecopoon. Verfraai je zakouskis met onze Apérettes en creëer een sensatie met een innovatieve, milieuvriendelijke smaakervaring. Onze dessertlepels en koffietouillettes geven je evenementen een onvergetelijke finishing touch.

Aperettes-ecopoon

Minder afwas, meer efficiëntie

Met Ecopoon hoef je geen gebroken glazen of talloze lepels meer schoon te maken. Ons eetbaar bestek verlicht je logistiek en maakt van je eten een unieke ervaring voor je klanten. Door onze producten te gebruiken help je bovendien afval te verminderen en kies je voor een milieuvriendelijkere aanpak.

Een duurzame en praktische eetbare lepel

Onze eetbare lepels zijn minstens 5 minuten bestand tegen heet voedsel en maximaal 50 minuten tegen koud voedsel. Bereid je diensten van tevoren voor zonder angst! Dankzij hun duurzaamheid en functionaliteit zijn Ecopoon lepels de ideale keuze voor cateraars die hun werktijd willen optimaliseren.

cuillere-ecopoon2
cuillette-ecopoon-02

Een verscheidenheid aan smaken voor elk wat wils

Ecopoon eetbare lepels zijn verkrijgbaar in verschillende smaken voor alle soorten gerechten en evenementen. Of het nu een vleugje rozemarijn is voor uw zakouski’s, een heerlijke speculaassmaak voor bij de koffie of thee, of een gewone smaak voor uw desserts, onze eetbare lepels zullen de smaakpapillen van uw klanten verrukken.

Ecopoon eetbare lepels: toegevoegde waarde voor uw cateringdiensten

Ecopoon eetbare lepels zijn meer dan gewoon bestek: ze geven je gerechten een meerwaarde en maken het makkelijker om ze uit elkaar te halen.

Je klanten een originele en leuke smaakervaring bieden is nog nooit zo eenvoudig en toegankelijk geweest. De unieke knapperigheid en heerlijke smaak van onze eetbare lepels voegen een hele nieuwe dimensie toe aan je culinaire creaties. Je gasten zullen niet alleen genieten van je heerlijke gerechten, maar ook van de bijbehorende lepels.

Kies voor een exclusieve look door je lepels te personaliseren met een gravure, zoals je logo of de voornaam van de gastheer van het evenement.

Gravure-Logo
Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Zorg dat je klanten voorgoed verliefd op je worden.

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.