Kruideniers, neem de eetbare lepels van Ecopoon over

Bij Ecopoon presenteren we met trots ons assortiment eetbare lepels. Deze zijn veel meer dan alleen een hulpmiddel om van je eten te genieten. Ze zijn een innovatieve, milieuvriendelijke oplossing die perfect past in de huidige trend naar duurzame, verantwoorde consumptie. Door deze eetbare lepels aan je klanten aan te bieden, toon je niet alleen innovatie, maar speel je ook in op een groeiende vraag naar milieuvriendelijke producten.

packaging-Ecopoon

Een assortiment eetbare lepels voor elk deel van je boodschappen

Onze eetbare lepels zijn zo ontworpen dat ze passen bij alle producten in je kruidenierswinkel. Of je nu zakouskis, grissini’s, koffie, thee of zelfs desserts serveert, onze eetbare lepels voegen een vleugje originaliteit en duurzaamheid toe die je klanten zeker zullen overtuigen. Apérettes, onze aperitieflepels, Touillettes voor koffie of thee, Lepels voor desserts en zelfs onze ijslepels, elk product in ons assortiment zal zijn plaats vinden op een van je planken.

Ecopoon-5

Steun lokale producenten met Ecopoon eetbare lepels

Bij Ecopoon zijn we trots op onze afkomst. Onze eetbare lepels worden in de streek van Luik gemaakt met natuurlijke, lokale ingrediënten. Door onze producten aan te bieden in uw supermarkt, versterkt u uw inzet voor lokale en duurzame producten. Onze eetbare lepels zijn de perfecte aanvulling op uw lokale productafdeling, ze laten regionaal vakmanschap zien en bieden uw klanten een unieke en verantwoorde consumentenervaring.

cuillettes-boite

Eetbare lepels in eco-verantwoorde verpakking

Bij Ecopoon gaan we verder dan alleen het maken van eetbaar bestek. We weten dat elk detail telt als het gaat om het behoud van ons milieu. Daarom bieden we onze eetbare lepels aan in een milieuvriendelijke verpakking. Onze eetbare lepels zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 16 of 20 stuks en worden geleverd in verpakkingen die ontworpen zijn om de impact op het milieu te minimaliseren.

Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Zorg dat je klanten voorgoed verliefd op je worden.

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.