Cuillette, de eetbare lepel voor dessert

Dompel jezelf onder in de heerlijke wereld van Ecopoon Spoons, de dessertlepels die een revolutie teweegbrengen in je smaakbeleving. Onze dessertlepels zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten, zijn eetbaar en volledig composteerbaar, en bieden een milieuvriendelijke oplossing zonder afval.

cuillette-glace

De eetbare dessertlepel voor een unieke gastronomische ervaring

De Ecopoon Lepels zijn veel meer dan alleen een lepel, ze zijn een echte traktatie voor de smaakpapillen. Hun fijne, neutrale smaak verstoort de smaken van het hoofdgerecht niet, terwijl hun knapperige textuur een aangenaam mondgevoel geeft. We hebben veel energie gestoken in het creëren van de perfecte balans voor onze eetbare lepels, en zo is de Cuillette geboren. De naam benadrukt zijn knapperige, leuk smakende uiterlijk.

Ontdek de Ecopoon Lepels, de opnieuw uitgevonden dessertlepels

We hebben het concept van de lepel opnieuw uitgevonden, waardoor het veel meer is dan een eenvoudig gebruiksvoorwerp. De Ecopoon Lepels zijn een integraal onderdeel van het gerecht dat je eet en bieden een unieke culinaire ervaring. Door hun sterkte en veerkracht behouden ze hun knapperigheid meer dan 5 minuten wanneer ze in contact komen met een warm gerecht, en tot 10 keer langer wanneer ze koud zijn. Stel je voor dat je bijna 50 minuten van je dessert kunt genieten met maar één lepel!

Onze eetbare lepels zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een groot voordeel: ze maken servies of afval overbodig. Met Ecopoon kun je je leven vereenvoudigen en tegelijkertijd de planeet beschermen.

Cuillette-desserts
Cuillettes

Eetbare, milieuvriendelijke dessertlepels voor knapperig plezier

De ervaring van het eten van je lepel na de maaltijd is ongewoon, maar zo leuk! Proef je favoriete desserts met Ecopoon Cuillettes en geniet van een onvergetelijke gastronomische ervaring. Of je nu geniet van een heerlijke crème brûlée, een romige chocolademousse of een taart met vers fruit, onze eetbare dessertlepels geven elke hap een unieke dimensie. Hun knapperige textuur gaat wonderwel samen met de zoetheid van desserts, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen knapperigheid en zoetheid. Met Ecopoon Cuillettes wordt elk dessert een waar feest voor de smaakpapillen. Maak je geen zorgen over de prijs, neem gewoon contact met ons op en je zult aangenaam verrast zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Ecopoon lepels!