Touillette

De eetbare koffielepel

Touillette Ecopoon - La touillette à café comestible

De krokante koffie Roerstaafje

Dompel jezelf onder in de heerlijke wereld van de Ecopoon Touillette, de eetbare lepel die je koffiepauze omtovert tot een gastronomisch moment. Onze eetbare roerstaafjes zijn veel meer dan alleen een houten roerstaaf, ze bieden een leuke en smakelijke ervaring. Of het nu gaat om een warme kop koffie, een geurige thee of een verfrissend drankje, onze roerstaafjes voegen een vleugje crunch en smaak toe aan elke slok. Ontdek ons assortiment eetbare roerstaafjes cacoa, natuur of speculoos-smaak en verbaas je collega's.

Touillette à café comestible avec un délicieux café

De eetbare koffie Touillette voor een smakelijke ervaring

In België is het huwelijk van speculoos en koffie een heerlijke traditie. Bij Ecopoon hebben we deze combinatie opnieuw uitgevonden door een exclusief recept te creëren dat de onnavolgbare smaak en geur van speculoos combineert met onze eetbare roerstaafjes. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook bestendig. Geen kortstondig plezier meer, onze roerstaafjes begeleiden je tijdens uw koffiepauze.

Ontdek de eetbare Ecopoon Touillettes die koffieplezier heruivinden

Neem met Ecopoon Touillettes de tijd. Je kunt je eetbare roerder 5 minuten in je warme drank weken voordat hij zijn knapperigheid enigszins verliest. Dus je thee of koffie zal koud zijn lang voordat je roerder zijn knapperige textuur verliest.

Touillette Ecopoon dans une tasse de café - Une expérience savoureuse
Touillette Ecopoon pour vos cafés - une solution écologique

Touillettes voor jouw koffie, met speculoossmaak en ecologisch

Roerstaafjes van hout, bamboe en andere materialen zijn een verbetering ten opzichte van de nu verboden plastic roerstaafjes. Ecopoon Touillettes gaan echter nog verder door 100% natuurlijke ingrediënten in hun recept te gebruiken. Met onze eetbare roerstaafjes geniet je van een unieke smaak, uitstekende weerstand en een nieuw plezier: het knappen van je koffieroerder! Wacht niet om deze unieke ervaring te ontdekken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze eetbare spinners!