Touillette, de eetbare koffielepel

Koffiestaafjes

Dompel jezelf onder in de heerlijke wereld van Touillette Ecopoon, de eetbare koffielepel die je koffiepauze verandert in een gastronomisch moment. Onze eetbare roerstaafjes zijn veel meer dan gewoon een houten roerstaafje - ze zijn een leuke en smakelijke ervaring. Of je nu geniet van een kop hete koffie, een geurige thee of een verfrissend drankje, onze roerbakgerechten voegen een vleugje knapperigheid en smaak toe aan elke slok. Ontdek ons ​​assortiment eetbare touillettes met nature smaak of een speculoos- of cacaopuntje en verbaas uw collega's en bezoekers.

touillette-Lavazza

De eetbare koffieroerstaaf voor een smakelijke ervaring

In België is het huwelijk tussen koekjes en koffie een heerlijke traditie. Bij Ecopoon hebben we deze combinatie opnieuw uitgevonden door een exclusief recept te creëren dat de onnavolgbare smaak en geur van speculoos of cacao combineert met onze eetbare touillettes. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook winterhard. Geen vluchtige genoegens meer, onze roerstaafjes vergezellen je tijdens je koffiepauze.

Ontdek de eetbare koffieroerstaafjes van Ecopoon die het plezier in koffie opnieuw uitvinden.

Met Ecopoon roerstaafjes neem je de tijd. Je kunt je eetbare swirl 5 minuten in je warme drankje laten weken voordat hij een beetje van zijn knapperigheid verliest. Je thee of koffie is dus al koud lang voordat je roerstaafje zijn knapperige textuur verliest.

touillette-avec-cafe-2
touillettes-cafe-01

Heerlijke, duurzame en ecologische roerstaafjes

Theelepels van hout, bamboe en andere materialen zijn een verbetering ten opzichte van plastic theelepels, die nu verboden zijn. Ecopoon lepels gaan echter nog een stapje verder door 100% natuurlijke ingrediënten te gebruiken in hun recept. Met onze eetbare koffiestaafjes kun je genieten van een unieke smaak, een uitstekende weerstand en een uniek plezier: het knisperen van je koffiestaafje! Wacht niet langer om deze unieke ervaring te ontdekken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze eetbare spinners!