Eetbare lepels voor bedrijven | Ecopoon

Eetbare koffie roerstaafje voor bedrijven

Ecopoon eetbare roerstaafjes zijn het ideale professionele accessoire, vooral naast de koffiemachine. Vervang houten of plastic roerstaafjes door onze heerlijke knapperige eetbare roerstaafjes. Geef je personeel en klanten een unieke smaakervaring met een vleugje speculaas in elke lepel.

Touillettes comestibles Ecopoon pour machine à café en entreprise

Milieuvriendelijk eetbaar bestek

In een wereld waarin verantwoordelijkheid voor het milieu essentieel is, is het gebruik van Ecopoon eetbare lepels in je bedrijf een concrete stap in de richting van het verminderen van je ecologische voetafdruk. Laat zien dat u zich inzet voor duurzame ontwikkeling door uw bezoekers en collega’s een uitzonderlijke smaakervaring te bieden. Personaliseer het eetbare bestek met je logo om een subtiele touch aan je merkimago toe te voegen.

Eetbare Touillettes voor elk moment

Onze eetbare roerstaafjes zijn geschikt voor allerlei gelegenheden binnen je bedrijf. Of je nu geniet van een kop hete koffie, een geurige thee of een verfrissend drankje, onze roerbakgerechten voegen een vleugje knapperigheid en smaak toe aan elke slok. Ontdek ons assortiment eetbare swirls in natuurlijke of speculaasvorm en verbaas je collega’s en bezoekers.

Cuillères comestibles Ecopoon pour responsabilité CSR des entreprises
Cuillères comestibles Ecopoon pour incentives et dégustations en entreprise

Polyvalente en creatieve toepassingen

Het gebruik van onze eetbare lepels beperkt zich niet tot de koffiemachine. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe manieren om onze producten te gebruiken. Organiseer proeverijen, bedrijfsevenementen of incentives waar ons eetbaar bestek een vleugje originaliteit en plezier zal toevoegen. Bied bij een bezoek aan je bedrijf een cocktail aan met onze eetbare lepels om indruk te maken op je gasten. Ontdek de vele mogelijkheden in ons assortiment en laat je inspireren.

Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Kies, samen met jouw collega's, voor duurzaamheid

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.