Eetbare snacks voor bedrijven

Ecopoon eetbare roerstaafjes zijn het ideale zakelijke accessoire, vooral naast de koffiemachine. Vervang houten of plastic roerstaafjes door onze knapperige en heerlijke eetbare roerstaafjes. Bied je personeel en klanten een unieke smaakervaring met een vleugje speculaas in elke lepel.

Touillette-cafe-comestible-entreprise

Milieuvriendelijk eetbaar bestek

In een wereld waar verantwoordelijkheid voor het milieu essentieel is, is het adopteren van Ecopoon eetbare lepels in je bedrijf een concrete stap naar het verminderen van je ecologische voetafdruk. Laat je betrokkenheid bij duurzaamheid zien door je bezoekers en collega’s een geweldige smaakervaring te bieden. Personaliseer het eetbare bestek met je logo om een subtiel tintje aan je merkimago te geven.

Eetbare lepels voor elke gelegenheid

Onze eetbare roerstaafjes zijn geschikt voor allerlei gelegenheden binnen je bedrijf. Of je nu geniet van een kop hete koffie, een geurige thee of een verfrissend drankje, onze roerbakgerechten voegen een vleugje knapperigheid en smaak toe aan elke slok. Ontdek ons assortiment eetbare swirls in natuurlijke of speculaasvorm en verbaas je collega’s en bezoekers.

Touillettes-comestible-Ecopoon-entreprise
cuilleres-comestible-entreprise-ecopoon

Veelzijdige en creatieve toepassingen

Onze eetbare lepels zijn niet beperkt tot de koffiemachine. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe manieren om onze producten te gebruiken. Organiseer proeverijen, bedrijfsevenementen of incentives waar ons eetbaar bestek een vleugje originaliteit en plezier zal toevoegen. Bied tijdens een bezoek aan je bedrijf een cocktailreceptie aan met onze eetbare lepels om indruk te maken op je gasten. Ontdek de vele mogelijkheden van ons assortiment en laat je inspireren.

Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Zorg dat je klanten voorgoed verliefd op je worden.

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.