Eetbare lepels voor Horeca | Ecopoon

Een nieuwe culinaire ervaring met onze eetbare lepels

De horeca is voortdurend in ontwikkeling en is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen voor haar klanten. Bij Ecopoon zijn we er trots op dat we aan deze dynamiek kunnen bijdragen door onze innovatieve eetbare lepels te introduceren. Onze lepels, die al door veel hotels, restaurants en cafés worden gebruikt, bieden een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel bestek. Maar onze eetbare lepels gaan verder dan hun hoofdfunctie: ze zijn een culinaire ervaring op zich en bieden je klanten een nieuwe en leuke manier om van hun eten te genieten.

Variété de cuillères comestibles Ecopoon pour Horeca

Pas je menu's aan met de eetbare lepels van Ecopoon

Of je nu zakouskis, desserts, ijs, koffie of thee serveert, we hebben een eetbare lepel voor elke gelegenheid. Ons assortiment biedt subtiele, neutrale smaken die perfect passen bij een verscheidenheid aan gerechten. Door eetbare lepels van Ecopoon in je menu op te nemen, bied je je klanten meer dan alleen een maaltijd: je biedt ze een unieke, boeiende en gedenkwaardige ervaring.

De topkwaliteit van onze eetbare lepels

Ecopoon zet zich in voor het leveren van eetbare lepels van hoge kwaliteit. We hebben lepels ontwikkeld die hun knapperigheid behouden, zelfs wanneer ze worden ondergedompeld in een warme koffie of worden geserveerd met koude gerechten. Deze toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat jouw klanten een optimale smaakervaring hebben elke keer dat ze het gebruiken. 

Cuillères comestibles Ecopoon en action dans un restaurant
Cuillère comestible Ecopoon personnalisée avec logo d'établissement Horeca

Eetbaar bestek met het imago van je merk

Je merkimago is belangrijk voor ons. Daarom bieden we aanpasbare eetbare lepels, waarop we jouw logo kunnen graveren. Door jouw klanten eetbare lepels met je merk aan te bieden, creëer je een unieke ervaring en versterkt jouw merkimago

Vervolledig je horeca zaak met Ecopoon

Door Ecopoon eetbare lepels te gebruiken, vervolledig je niet alleen de eetervaring van jouw klanten, maar ook jouw benadering van horecaservice. Je toont je toewijding aan innovatie, duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. De introductie van deze unieke lepels is een zet die zeker gewaardeerd zal worden door je klanten en hun loyaliteit aan je merk zal versterken. Mis de kans niet om je merk onvergetelijk te maken.

Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Kies, samen met jouw klanten, voor duurzaamheid

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.