Apérette - de eetbare lepel van Ecopoon

Ontdek de Apérette Ecopoon, de revolutionaire eetbare aperitieflepel die een ecologische en praktische toets geeft aan je zakouskis en aperitiefhapjes. Geen lompe glaasjes en lepels meer, onze Aperrettes zijn eetbaar en ultrapraktisch. Ontdek een nieuwe manier om stijlvol en met respect voor het milieu van je aperitief te genieten!

Duurzame lepels die heerlijk knapperig en gebruiksvriendelijk zijn

De eetbare aperitieflepels van Ecopoon zijn ideaal voor allerlei gerechten, warm of koud. Hun unieke textuur is minstens 10 minuten hittebestendig, zodat je met een gerust hart van je warme zakouskis kunt genieten. En wat dacht je van je favoriete tonijnsalade of zalmmousse? Onze Apérettes zijn gegarandeerd 50 minuten houdbaar, of zelfs langer als ze gekoeld worden geserveerd. Met hun neutrale smaak en knapperige textuur voegen ze een vleugje plezier toe aan je zakouski's zonder de smaak te veranderen.

Apérettes Ecopoon - La cuillère apéritive comestible pour des zakouskis savoureux

eFarmz : Alexandre Bibaut

Ontdek Apérettes Ecopoon, de innovatieve en milieuvriendelijke aperitieflepels

Met Ecopoon Aperitifs creëer je zeker een sensatie tijdens aperitieven, recepties of buffetten. Ze geven deze momenten van gezelligheid een heerlijke, innovatieve en milieuvriendelijke toets. Bied je gasten een unieke en milieuvriendelijke ervaring door te kiezen voor onze aperitieflepels. Op deze manier help je de planeet te beschermen terwijl je je gasten vermaakt.

Toegevoegde waarde voor uw voorbereidingen

Ecopoon Eetbare Apérettes zijn meer dan alleen bestek en geven een meerwaarde aan je gerechten en maken je werk makkelijker. Kies voor een exclusieve look door je lepels te personaliseren met een gravure, zoals je logo of de voornaam van de gastheer van het evenement. Je gasten een originele en leuke proefervaring aanbieden is nog nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest.

Ecopoon-Aperettes-01

eFarmz : Alexandre Bibaut

aperette-nature-02

Na het feest hoef je je geen zorgen te maken over de afwas dankzij onze Ecopoon aperitieflepels!

Dankzij onze Ecopoon aperitieflepel hoef je niet meer af te wassen en op te ruimen na je feestjes en evenementen! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je per ongeluk mooi roestvrijstalen bestek bij het vuilnis gooit. Je hoeft ook geen gebroken glaswerk op te rapen van onhandige gasten. Met onze eetbare aperitielepels geniet je onbeperkt en met volle teugen! Verspil geen minuut meer en bestel vandaag nog uw Ecopoon eetbare Apérettes!

Ecopoon-home

Overtuigd? Je hoeft alleen maar te proberen Ecopoon te adopteren.