Onze filosofie

ECOPOON IS...

Simpelweg bijdragen tot een duurzame wereld

Elke dag worden miljoenen stuks bestek na gebruik gewoon weggegooid. Om dit vervuilende en onnodige afval tegen te gaan, heeft Ecopoon het concept ontwikkeld van een bestek dat zowel eetbaar als heerlijk knapperig is.

Cuillettes en vrac intégrée dans le logo Ecopoon

Ecologie gekoppeld aan genieten

Bij de ontwikkeling van ons assortiment wilden we verder gaan dan alleen het vervangen van plastic of hout door een composteerbaar en solide alternatief. Smaak en plezier in gebruik hebben altijd centraal gestaan in onze zorgen. Met de unieke recepten van Ecopoon kunt u niet alleen een gebaar maken voor de planeet, maar er ook van genieten door uw gastronomische moment op een originele manier te verfijnen.

L’écologie et le plaisir ne sont pas incompatibles !
production-cuillette

Lokale verankering

Naast het ecologische aspect van ons bestekassortiment, doen we er alles aan om ons project consequent te ontwikkelen. Ecopoon kiest voor lokale bevoorrading vanuit korte keten. Materialen uit duurzame en duurzame landbouw worden rechtstreeks naar onze nabijgelegen productielijnen getransporteerd. En eenmaal geproduceerd, zal ons bestek niet op een reis rond de wereld gaan voordat het in uw handen aankomt! Ecopoon zal nooit een megafabriek zijn die overal ter wereld levert, maar een netwerk van lokale en energiezuinige productie-eenheden

En als ons bestek eenmaal geproduceerd is, zal het niet de wereld rondreizen voordat het jouw handen bereikt! Ecopoon zal nooit een megafabriek zijn die over de hele wereld levert, maar een netwerk van lokale, energiezuinige productie-eenheden.

Het parcours

Sinds de eerste kooktesten in een garage in 2017 heeft Ecopoon al een lange weg afgelegd! Gepatenteerd, ons unieke productieproces garandeert optimale kwaliteit en soliditeit van onze producten en levert al meer dan 80.000 lepels per dag aan ons steeds groter wordend aantal klanten.

Produits-Ecopoon
L'équipe Ecopoon

Het team

Naast de twee oprichters werden Cyril & Maxime achtereenvolgens verenigd met Frédéric, Axel, Arthur, Quentin, Laurent, Thibaut en Elina. En het team blijft groeien. Gemiddelde leeftijd: 25 jaar! Talent: onmiskenbaar! Motivatie: maximaal

ONZE KLANTEN GETUIGEN...

Fabien Baps
Fabien Baps
18/09/2021
Très bon produit. Société jeune et dynamique.
Thierry Simonis
Thierry Simonis
21/08/2021
Enfin, un produit intelligent. Je recommande
laurent sa
laurent sa
10/08/2020

MEN SPREEKT OVER ONS