Eetbare lepels voor foodtrucks | Ecopoon

Vervolledig de beleving van je klanten met onze eetbare lepels

Op zoek naar een innovatieve bestekoplossing voor je foodtruck? Ontdek de eetbare lepels van Ecopoon. Ons eetbare bestek is niet alleen praktisch en duurzaam, het biedt je klanten ook een geheel nieuwe culinaire ervaring. Stel je de verbazing van je klanten voor als ze ontdekken dat ze hun lepel kunnen opeten nadat ze van je heerlijke maaltijd hebben genoten. Het moet een onbeschrijfelijke plezier voor hen zijn.

Variété de cuillères comestibles Ecopoon pour foodtruck

Ons assortiment eetbare lepels voor foodtrucks

Onze Glacettes zijn, zoals de naam het zegt, speciaal ontworpen voor het eten van ijs. Maar ze kunnen ook gebruikt worden voor yoghurt of andere zoete of hartige lekkernijen.

Onze Cuillettes, die iets groter zijn dan een standaard theelepel, kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan afhaalmaaltijden of soep.

Onze Touillettes zijn een must bij koffie of thee, vooral met hun speculaas smaak.

Duurzame en smakelijke eetbare lepels

Ecopoon eetbare lepels zijn niet alleen innovatief, ze zijn ook duurzaam en lekker. In tegenstelling tot kartonnen of bamboe bestek, zijn onze lepels minstens 5 minuten hittebestendig en tot 50 minuten bruikbaar voor een koud gerecht. Hun unieke knapperigheid geeft je klanten maximaal plezier aan het einde van de maaltijd. Als je onze eetbare lepels gebruikt, vind je gegarandeerd geen enkel couvert tussen je afval, want je klanten zullen elke kruimel verslinden.

Cuillère comestible Ecopoon pour savourer des glaces dans un foodtruck
Cuillères comestibles Ecopoon pour les gérants de foodtruck

Minder afval met Ecopoon

Door te kiezen voor Ecopoon eetbare lepels voor je foodtruck zet je een belangrijke stap in de richting van duurzamer afvalbeheer. Minder plastic bestek betekent minder afval, minder vervuiling en minder gedoe voor jou. Je klanten zullen deze eco-verantwoorde aanpak waarderen, wat hun eetervaring zal verbeteren en hun loyaliteit aan je foodtruck zal versterken.

Contacteer Ecopoon voor jouw eetbare foodtruck lepels

Geïnteresseerd in onze eetbare lepels voor je foodtruck? Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze eetbare lepels de eetervaring van je klanten kunnen verbeteren, afval kunnen verminderen en je bedrijf een modern, verantwoord imago kunnen geven.

Moins de déchets avec la Cuillère comestible pour les foodtrucks
Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Kies, samen met jouw klanten, voor duurzaamheid

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.