Verander de ervaring van je klanten met onze eetbare lepels

Ben je op zoek naar een innovatieve bestekoplossing voor je foodtruck? Ontdek de eetbare lepels van Ecopoon. Ons eetbare bestek is niet alleen praktisch en duurzaam, maar biedt je klanten ook een unieke culinaire ervaring. Stel je de verrassing van je klanten voor als ze ontdekken dat ze hun lepel kunnen opeten nadat ze van je heerlijke maaltijd hebben genoten. Het is een onbeschrijfelijke vreugde die ze moeten ervaren om te geloven.

ECOPOON-Cuillettes-comestible-foodtruck

Ons assortiment eetbare lepels voor foodtrucks

Onze Glacettes, de ijslepels van Ecopoon, zijn, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen voor de consumptie van ijs. Maar dat niet alleen, ze kunnen ook gebruikt worden voor yoghurt en andere zoete of hartige lekkernijen.

Onze lepels zijn iets groter dan een traditionele theelepel en kunnen gebruikt worden voor een groot aantal afhaalgerechten of voor soep.

Touillettes zijn een must bij koffie of thee, vooral met hun speculaasachtige smaak.

Duurzame, smakelijke eetbare lepels

Ecopoon eetbare lepels zijn niet alleen innovatief, ze zijn ook duurzaam en lekker. In tegenstelling tot kartonnen of bamboe bestek, zijn onze lepels minstens 5 minuten hittebestendig en tot 50 minuten voor een koud gerecht. Hun unieke knapperigheid biedt je klanten maximaal plezier aan het einde van de maaltijd. Als je onze eetbare lepels gebruikt, vind je gegarandeerd geen enkel couvert tussen je afval, want je klanten zullen elke kruimel verorberen.

cuillette-ecopoon-comestible-foodtruck
Ecopoon-glacette-comestible-foodtruck

Verminder je afval met Ecopoon

Door te kiezen voor Ecopoon eetbare lepels voor je foodtruck, zet je een belangrijke stap in de richting van duurzamer afvalbeheer. Minder plastic bestek betekent minder afval, minder vervuiling en minder gedoe voor jou. Je klanten zullen deze eco-verantwoorde aanpak waarderen, wat hun culinaire ervaring zal verbeteren en hun loyaliteit aan je foodtruck zal versterken.

Neem contact op met Ecopoon voor je eetbare foodtrucklepels

Geïnteresseerd in onze eetbare lepels voor je foodtruck? Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze eetbare lepels de eetervaring van uw klanten kunnen verbeteren, afval kunnen verminderen en uw bedrijf een modern, verantwoordelijk imago kunnen geven.

Ecopoon-Glacette-comestible-foodtruck
Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Zorg dat je klanten voorgoed verliefd op je worden.

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.