GLACETTE

Eetbare ijslepel

Glacette Ecopoon - Cuillère à glace comestible

Geniet van je favoriete ijsjes met de Ecopoon Glacette, de standaard in eetbare ijslepel. Ontworpen na lange discussies met professionele ijsmakers, biedt onze ijslepel een compact, praktisch en robuust ontwerp, waardoor het een geweldig alternatief is voor andere opties voor gemakkelijk proeven. Of je nu op straat bent, op het strand of in bed, onze ijslepel is er om je te vergezellen.

Cuillères à glace Ecopoon - Éco-responsables et délicieuses

Glacettes - de beste eetbare ijslepel om van je favoriete ijsjes te genieten

Stel je voor: heerlijk ijs dat smelt in je mond, met een klein koekje als finishing touch. Bij Ecopoon hebben we deze sensatie getransformeerd door onze ijslepel de knapperigheid en onweerstaanbare smaak van een koekje te geven. Crunchen met je lepel na het genieten van je ijsje is een totaal nieuwe en leuke ervaring. Wacht niet langer en ontdek deze unieke sensatie.

Ontdek Ecopoon ijslepel, een heerlijk en milieuvriendelijk alternatief

Met Ecopoon kun je genieten van onze heerlijke ijslepels en tegelijkertijd het milieu beschermen. Door voor onze ijslepels te kiezen, help je de hoeveelheid afval te verminderen, omdat ze volledig eetbaar zijn. Bovendien zijn onze eetbare ijslepels scherp geprijsd, vergelijkbaar met die van karton of bamboe. Kies voor een ecologische en economische oplossing voor je smaakplezier.

Cuillères à glace écologiques et économiques - Glacettes Ecopoon
Cuillères à glace comestibles et personnalisables

Ijslepels eco verantwoord voor een unieke culenaire sensatie

Met onze Ecopoon ijslepel kun je van je favoriete ijsjes genieten met een lepel die zowel lekker als milieuvriendelijk is. Het compacte, slijtvaste ontwerp maakt het de ideale accessoire voor je gastronomische momenten, of je nu op een picknick, op het strand of gewoon thuis bent. Eet niet gewoon ijs, maar geniet van een unieke ervaring door in onze eetbare ijslepel te bijten.

Gepersonaliseerde ijslepels om je merk imago te verhogen

Bij Ecopoon bieden we je de mogelijkheid om je ijslepels te personaliseren met je logo. Voeg een discrete maar effectieve touch toe aan je merkimago door gepersonaliseerde eetbare ijslepels te bestellen. Bied je klanten een unieke ervaring en druk je stempel op elke proeverij. Neem vandaag nog contact met ons op om je specifieke personalisatiewensen te bespreken.