GLACETTE, eetbare lepels voor ijsjes

Geniet van je favoriete ijsjes met de Glacette Ecopoon, de referentie op het gebied van eetbare ijsscheppen. Onze Glacette is ontwikkeld na uitgebreide discussies met professionele ijsbereiders en biedt een compact, praktisch en solide lepeltje, waardoor het een geweldig alternatief is voor andere opties voor een eenvoudig degustatie voor fijnproevers. Of je nu op straat, op het strand of in bed ligt, onze ijsschep is er om je te helpen!

Ecopoon-Glacette-01

IJsjes - De beste eetbare ijsschep om van je favoriete ijsjes te genieten

Stel je een heerlijk ijsje voor dat smelt in je mond, verrijkt met een ijskoekje dat het laatste beetje heerlijkheid toevoegt. Bij Ecopoon hebben we deze sensatie getransformeerd door ons ijsschepje de knapperigheid en onweerstaanbare smaak van een koekje te geven. Het knarsen van je lepel nadat je van je ijsje hebt genoten is een totaal nieuwe en leuke ervaring. Wacht niet langer om deze unieke sensatie te ontdekken!

Ontdek Ecopoon ijs, een heerlijk en ecologisch alternatief

Met Ecopoon kun je genieten van onze heerlijke ijsscheppen terwijl je het milieu beschermt. Door voor onze ijsjes te kiezen help je de hoeveelheid afval te verminderen, want ze zijn volledig eetbaar. Bovendien zijn onze eetbare ijsscheppen scherp geprijsd, vergelijkbaar met die van karton of bamboe. Kies een ecologische en voordelige oplossing voor je smaakplezier.

Glacette-Ecopoon2
Ecopoon-Glacette-02b

Eco-verantwoorde ijslepels voor een unieke gastronomische ervaring

Met onze Ecopoon ijslepel kun je van je favoriete ijsjes genieten met een lepel die zowel lekker als milieuvriendelijk is. Het compacte, slijtvaste ontwerp maakt het de ideale accessoire voor uw gastronomische momenten, of u nu geniet van een picknick in de buitenlucht, een dagje aan het strand of gewoon thuis. Eet niet zomaar een ijsje, maar geniet van een unieke ervaring door in onze eetbare ijsschep te bijten!

Aanpasbare ijslepels om je merkimago te versterken

Bij Ecopoon bieden we je de mogelijkheid om je ijsjes te personaliseren met je logo. Voeg een discrete maar effectieve touch toe aan je merkimago door gepersonaliseerde eetbare ijslepels te bestellen. Bied je klanten een unieke ervaring en druk je stempel op elke proeverij. Neem vandaag nog contact met ons op om je specifieke personalisatiewensen te bespreken.