Eetbare lepels voor ijssalons

Herontdak de smaak van onze eetbare ijslepels

Welkom bij Ecopoon, de innovatie die de manier verandert waarop van ijs wordt genoten. Stel je de verrassing van je klanten voor als ze ontdekken dat ze hun ijslepeltje kunnen opeten! Dit idee, even innovatief als ecologisch, is het bestaansrecht van onze producten. We hebben twee versies ontwikkeld die perfect geschikt zijn voor je ijssalon: de eetbare dessertlepel, die we de Cuillette hebben genoemd, en zijn kleine zusje, speciaal ontworpen voor meeneemijs, de Glacette. Deze eetbare ijslepels zijn ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften als ijsbereider: een duurzaam, smakelijk product voor een betaalbare prijs. Ijslepels van karton of bamboe behoren tot het verleden; de toekomst is aangebroken!

Cuillère à glace comestible Ecopoon en action

Stevige en knapperige ijslepels voor de ijsbereiders.

Bij Ecopoon hebben we onvermoeibaar gewerkt om je klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Onze eetbare lepels behouden hun unieke knapperigheid, zelfs na 50 minuten in het ijs. Zelfs in Lapland zijn je klanten al lang klaar met hun ijsje voordat onze lepels hun textuur verliezen! Met een natuurlijke smaak die perfect samengaat met alle smaken, toveren onze eetbare lepels gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw klanten, een unieke ervaring die hen trouw aan uw merk zal maken.

Ecologische ijslepels: ons engagement bij Ecopoon

Ecologie is voor ons meer dan een woord, het is een missie. We verwelkomen het verbod op plastic voor eenmalig gebruik en zijn er trots op dat we een duurzaam en verantwoord alternatief kunnen bieden met onze eetbare lepels die speciaal zijn ontworpen voor ijssalons. Door te kiezen voor Ecopoon biedt u uw klanten niet alleen een unieke smaakervaring, maar straalt u ook het imago uit van een moderne ijssalon dat zich bekommert om de impact op het milieu, waardoor ze uw merk trouw zullen blijven.

Assortiment de cuillères comestibles Ecopoon pour glaciers

Personaliseer je Ecopoon eetbare lepels

Om de ervaring voor jouw klanten nog te verbeteren, kan Ecopoon uw logo op onze eetbare lepels graveren. Het is een innovatieve en effectieve manier om een blijvende indruk na te laten en tegelijkertijd bij te dragen aan de ecologische revolutie. Bied uw klanten een gedenkwaardige smaakervaring en onderstreep tegelijkertijd uw betrokkenheid bij de planeet.

Waarom kiezen voor eetbare Ecopoon ijslepels ?

Door voor Ecopoon te kiezen, kies je voor een oplossing die ecologie, innovatie en klanttevredenheid combineert. Onze eetbare lepels zijn ontworpen om lang mee te gaan, om van te genieten en om het milieu te respecteren. Ze zijn de ideale keuze voor elk ijssalon dat de klanten een onvergetelijke ervaring wil bieden en tegelijkertijd wil helpen om plastic voor eenmalig gebruik te bestrijden. Verspil geen minuut meer en bestel je Ecopoon eetbare lepels vandaag nog!

Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Kies, samen met jouw klanten, voor duurzaamheid

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.