Herontdek smaak met onze eetbare ijsscheppen

Welkom bij Ecopoon, de innovatie die het proeven van ijs verandert. Stel je de verrassing van je klanten voor als ze ontdekken dat ze hun ijslepel kunnen opeten! Dit idee, even innovatief als ecologisch, is de raison d’être van onze producten. We hebben twee varianten ontwikkeld die perfect passen bij je ijszaak: de eetbare dessertlepel, die we de Cuillette hebben genoemd, en zijn kleine zusje, speciaal ontworpen voor meeneemijs, de Glacette. Deze eetbare ijsscheppen zijn ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften als ijsmaker: een stoer, smakelijk product voor een betaalbare prijs. Bolletjes ijs van karton of bamboe zullen zich erbij neer moeten leggen dat de toekomst hier is!

Sterke, knapperige lepels voor ijsbereiders

Bij Ecopoon hebben we onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat uw klanten een onvergetelijke ervaring hebben. Onze eetbare lepels behouden hun unieke knapperigheid, zelfs na 50 minuten in het ijs. Zelfs in Lapland hebben je klanten hun ijsje al lang op voordat onze lepels hun textuur verliezen! Met een natuurlijke smaak die perfect samengaat met alle smaken, toveren onze eetbare lepels gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je klanten, een unieke ervaring die hen loyaal zal houden aan je merk.

Ecologische ijslepels: ons engagement bij Ecopoon

Ecologie is voor ons meer dan een woord, het is een missie. We verwelkomen het verbod op plastic voor eenmalig gebruik en zijn er trots op dat we een duurzaam en verantwoord alternatief kunnen bieden met onze eetbare lepels die speciaal zijn ontworpen voor ijssalons. Door te kiezen voor Ecopoon biedt u uw klanten niet alleen een unieke proefervaring, maar straalt u ook het imago uit van een moderne ijssalon die zich bekommert om zijn impact op het milieu.

Personaliseer je Ecopoon eetbare lepels

Om de ervaring die u uw klanten biedt nog verder te vergroten, kan Ecopoon uw logo op onze eetbare lepels graveren. Het is een innovatieve en effectieve manier om impact te maken en tegelijkertijd bij te dragen aan de ecologische revolutie. Bied je klanten een gedenkwaardige smaakervaring en onderstreep tegelijkertijd je inzet voor de planeet.

Waarom Ecopoon eetbare lepels kiezen voor je ijsjes?

Door voor Ecopoon te kiezen, kiest u voor een oplossing die ecologie, innovatie en klanttevredenheid combineert. Onze eetbare lepels zijn ontworpen om lang mee te gaan, om te smaken en om het milieu te respecteren. Ze zijn de perfecte keuze voor elke ijssalon die zijn klanten een onvergetelijke ervaring wil bieden en tegelijkertijd wil helpen om plastic voor eenmalig gebruik te bestrijden. Verspil geen minuut meer en bestel je Ecopoon eetbare lepels vandaag nog!

Ecopoon-5
Photo des cuillettes intégrée dans le logo Ecopoon
Ecopoon-home

WAAROM ECOPOON?

Zorg dat je klanten voorgoed verliefd op je worden.

PRODUCTINFORMATIE

Technische gegevens

Hieronder vindt u alle technische informatie over onze producten.