Waarom Ecopoon?

Touillette avec gravure laser Lavazza

WAAROM ECOPOON?

Voor zijn kwaliteit

Met Ecopoon lepels zeg je vaarwel tegen zogenaamd herbruikbaar vervuilend plastic bestek, vergeet je hout of raspende bamboe in je mond, sloot karton dat zo zacht wordt! Met Ecopoon heb je zowel een duurzaam bestek als een koekje in één.

Weet dat onze producten hun crunch meer dan 5 minuten houden in een hete vloeistof en meer dan 50 minuten in contact met koude vloeistoffen. Koffie, soep, ijs, yoghurt, dessert, niets weerstaat ze.

Omdat het lekker is!

Onze verschillende vormen en recepten passen zich aan elk type bereiding aan. Kies voor een neutrale smaak als u uw eigen smaken wilt benadrukken, of kies voor onze versies met specifieke smaken, zoals rozemarijn of speculoos, om uw gerechten af te maken. En wat uw keuze ook is, de knapperige kant van Ecopoon zal uw klanten kraken!

Particulier : amis mangeant une glace en pot
Ecopoon-Environnement

Om echt bij te dragen tot de bescherming van het milieu

Meer dan een rage is duurzame ontwikkeling in de ogen van de meeste mensen (86% van de bevolking in Europa) essentieel geworden. Door Ecopoon bestek aan te bieden aan uw klanten, neemt u actief deel aan de eco-verantwoorde beweging binnen uw bedrijf.

In tegenstelling tot veel andere producten zoals hout, bamboe of karton, zijn Ecopoon-producten niet recycleerbaar maar composteerbaar. Dat maakt een groot verschil voor onze planeet… en voor het vullen van je vuilnisbakken! 

Gavure laser du logo sur les cuillettes

Versterkend voor uw imago

Als optie is het inderdaad heel goed mogelijk om het logo of de naam van uw bedrijf op onze verschillende producten te graveren. Dat versterkt uw eigen merkimago en de ervaring die uw klanten zullen beleven, niet alleen culinair maar ook visueel!  

Testeuse de Cuillettes Ecopoon

Omdat het magisch is !

De eerste paar keer, wat ze ook mogen zijn, vormen altijd een blijvende herinnering. En een bestek dat opgegeten kan worden, is niet niks! Dus wees een van de eersten om deze nieuwe ervaring aan uw klanten aan te bieden en kijk hoe ze glimlachen

Ecopoon-home

Klaar om je bereidingen, desserts en koffie op een unieke manier te optimaliseren ?