Waarom Ecopoon?

touillette-Lavazza

Voor de kwaliteit!

Met Ecopoon-bestek neem je afscheid van vervuilend plastic bestek dat zogenaamd herbruikbaar is, vergeet hout of bamboe dat ruw aanvoelt in de mond en vergeet karton dat binnen enkele ogenblikken zacht wordt! Met Ecopoon krijg je een duurzame bestekset en een koekje in één.

Over weerstand gesproken: onze producten blijven meer dan 5 minuten knapperig als ze in een hete vloeistof worden gedompeld en meer dan 50 minuten als ze aan kou worden blootgesteld. Koffie, soep, ijs, yoghurt, dessert – ze hebben het allemaal!

Omdat het lekker is!

Onze verschillende vormen en recepten zijn geschikt voor alle soorten bereidingen. Kies voor een neutrale smaak als je je eigen smaken wilt benadrukken, of kies voor onze versies met specifieke smaken, zoals rozemarijn of speculaas, om je gerechten een finishing touch te geven. En wat je ook kiest, de knapperigheid van Ecopoon zal je klanten zeker overtuigen!

Ecopoon-Particulier
Ecopoon-Environnement

Om het milieu (echt!) te helpen beschermen

Duurzame ontwikkeling is in de ogen van de meeste mensen (86% van de bevolking in Europa) meer dan een modegril geworden. Door Ecopoon-bestek aan te bieden aan uw klanten, neemt u actief deel aan de milieubewuste beweging binnen uw bedrijf.

In tegenstelling tot veel producten van onze concurrenten, zoals hout, bamboe of karton, zijn Ecopoon-producten niet recyclebaar maar composteerbaar. En dat maakt een groot verschil voor onze planeet… en voor de hoeveelheid afval in jouw vuilnisbakken!

Gravure-laser-cuillette

Om je imago te versterken!

Optioneel is het inderdaad mogelijk om het logo of de naam van uw bedrijf op onze verschillende producten te graveren. Reden te meer om je eigen merkimago te versterken en je klanten eenervaring te geven die niet alleen lekker is, maar ook visueel!

ECOPOON-Testeuse-Cuillettes

Omdat het magie is!

Eerste keren, hoe dan ook, zijn altijd gedenkwaardig. En een servies dat je kunt opeten – dat is toch heel wat! Wees dus een van de eersten die uw klanten deze nieuwe ervaring biedt en zie hoe ze glimlachen…

Ecopoon-home

Ben je klaar om een originele toets toe te voegen aan je maaltijden, desserts of koffies?